Учасники національного мультипредметного тесту тепер мають змогу створити персональний кабінет через мобільний додаток «Дія». Про це повідомили на Освіта.ua.

У разі реєстрації на Національний мультипредметний тест через додаток «Дія», учаснику потрібно буде завантажити в електронний кабінет тільки документ про освіту. Всі інші необхідні дані про учасника система заповнить автоматично.

«Таке автоматичне внесення вступниками особистих даних не потребує їхнього підтвердження, тобто абітурієнту не треба завантажувати копії документів, які б підтверджували внесені ним особисті дані», – йдеться в повідомленні. 

Додатково, завдяки автоматичному заповненню даних через додаток «Дія», в регіональному центрі оцінювання якості освіти зникне необхідність витрачати час на верифікацію особистих даних учасників. Це значно пришвидшить процес реєстрації.

Нагадаємо, що на Донеччині діють три реєстраційні центри для учасників національного мультимедійного тесту, де випускникам шкіл можуть допомогти з реєстрацією та надати технічну консультацію на НМТ 2024