В Красногорівці Покровського району внаслідок артилерійського обстрілу загинула жінка, ще двоє мирних жителів отримали поранення. Про це повідомляють в поліції Донецької області.

 За даними відомства, авіаударом в Очеретиному зруйновано п’ятиповерхівку.

По Слов’янську ворог поцілив ракетою(бомбою) «Грім-Е1», пошкодили два будинки, навчальний заклад, відділення банку, 7 авто.

 "Крім того, встановлено інформацію про чотирьох мешканців Сіверська, які загинули раніше, 14 квітня, внаслідок обстрілу з реактивних систем залпового вогню. Пошкоджено приватний будинок і автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Всього протягом доби на Донеччині внаслідок обстрілів пошкоджено 14 цивільних об’єктів – три багатоквартирних будинки, освітній заклад, банк, гаражі, автомобілі.

За 15 квітня ворожі війська завдали по регіону 1621 удар.

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, на Авдіївському напрямку, українські воїни відбили 15 атак в районах населених пунктів: Новобахмутівка, Бердичі, Семенівка, Уманське та Первомайське Донецької області.

 На Новопавлівському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів: Красногорівка, Новомихайлівка, Побєда, Водяне та Урожайне Донецької області, де ворог 30 разів намагався прорвати оборону українських військ.