У Мирнограді відбувається розбір завалів після російського обстрілу. Як повідомили в Мирноградській міській військовій адміністрації, наразі відповідна комісія обстежує пошкодження.

Попередньо фахівці встановили, що серйозні руйнування отримали 2 під’їзди, пошкоджене скління в 5 будинках. Жителі отримують від громади та благодійників будматеріали для ліквідації наслідків обстрілу.

Критично важлива інфраструктура, всі служби міста працюють в посиленому режимі. Забезпечено роботу лікарень, соціальних установ. У місті цілодобово працюють пункти незламності.

На місці влучання з ночі працюють рятувальники.

«Дві людини загинули, їх тіла деблокували з-під завалів. Ще 5 людей постраждали, 4 з них врятовано ,– повідомили в ДСНС.


На місці обстрілу психолог ДСНС надає психологічну допомогу постраждалим. Аварійно-рятувальні та пошукові роботи завершено.

Всього до робіт від Головного управління залучалось 35 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки.


Нагадуємо, що вночі окупанти вдарили по Мирнограду ракетою-бомбою «Грім-Е1". Загинули 2 людини. Пошкоджено 4 багатоквартирних будинки та 9 цивільних авто.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, на Донеччині збільшується кількість ворожих атак, за добу в області двоє загиблих та 11 поранених. Пошкоджено 118 цивільних об’єктів – 80 житлових будинків, освітні заклади, адмінбудівлі, 12 гаражів, транспорт, критичну інфраструктуру.