Усі шахтарі, які під час обстрілу перебували в копальні, вже на поверхні. Про це повідомляють в Мирноградській МВА.

Частина Мирнограда залишаться без електрики. Відновлювальні роботи для більшості абонентів можуть бути завершені до обіду сьогодні.

Нагадаємо, зранку стало відомо, що на одній із шахт Мирнограда після обстрілу під землею залишились 5 гірників. 

Рokrovsk24.news повідомляв, по місту сьогодні було 6 ракетних влучань.  Руйнувань зазнали щонайменше 9 багатоквартирних будинків, заклад освіти, адмінбудівля, три цивільних автомобіля, критична інфраструктура.

Як зазначили в Мирноградській МВА, обійшлось без постраждалих. Однак, в місті є значні руйнування.

«Шість влучань було з інтервалами. Одне – будівлю однієї зі шкіл, два влучання поруч зі школою, і три влучання у різних місцях міста: два – в промислову зону, одне – в центральному парку», –розповідає в.о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

Також частина багатоквартирних будинків залишилась без опалення через пошкодження теплотраси, там ведуться відновлювальні роботи. 

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в Мирнограді є загиблі і поранені внаслідок обстрілу. Напередодні ворог вдарив по місту гібридною авіаційною ракетою «Гром-Е1». 

З-під завалів однієї з будівель рятувальники дістали загиблих 76-річну жінку та чоловіка 68 років. Внаслідок обстрілу пошкоджені 4 багатоповерхові будинки й 9 транспортних засобів. Крім цього, внаслідок обстрілу Мирнограда без газу опинилось 75 квартир. Про це повідомляють в АТ «Донецькоблгаз».

Після російського удару по місту аварійна бригада оперативно виїхала на місце обстрілу та локалізувала аварійну ситуацію, тимчасово відключивши від газопостачання 75 абонентів державного сектору.

Також Pokrovsk24.news повідомляв, що окупанти посеред ночі вдарили по Селидовому 6 ракетами «С-300». Ворог поцілив у житловий квартал. Пошкоджено щонайменше 18 приватних та 14 багатоповерхових будинків, адмінбудівлі, 2 гаражі, 5 автомобілів та лінії електропередачі.

Також сьогодні окупанти атакували територію Україну БпЛА. 

Напередодні в Мирнограді рятувальники проводили роботи з демонтажу аварійних і пошкоджених будівельних конструкцій.

За даними ДСНС,вночі 13 березня ворог завдав ракетного удару по місту, внаслідок чого руйнувань зазнав п’ятиповерховий житловий будинок.

Рятувальники надають допомогу постраждалим мешканцям та проводять роботи з демонтажу аварійних і пошкоджених будівельних конструкцій, аби забезпечити нормальні умови для життя.

 З початку робіт рятувальники розібрали 66 тонн будівельних конструкцій. Роботи тривають.

Ще Рokrovsk24.news повідомляв, що в Селидовому ліквідують наслідки обстрілів.

Одну приватну оселю зруйновано вщент прямим влучанням ракети. У момент вибуху всередині були двоє людей похилого віку.

На місці працювали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та парамедики. 

Гуманітарний штаб Селидівської міської військової адміністрації надає будматеріали мешканцям: OSB-листи, фанери, тарпаулін і рейки видають з матеріального резерву та резерву гумштабу, також БФ "Янголи Спасіння" доставив OSB-листи та тарпаулін від UNHCR Ukraine - Агентства ООН у справах біженців в Україні