Минулої доби ворог завдав чергових ударів по Покровській ТГ. Внаслідок обстрілів в громаді загинули 3 людей, ще 8 постраждали. Про це інформують у міській військовій адміністрації.

"О 10.20 стався обстріл с. Ясенове, внаслідок якого загинуло 3 цивільні особи та постраждало 8 осіб. Пошкоджено 1 магазин, 4 приватних будинки, 5 автомобілів" , - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вчора ввечері ворог повторно обстріляв  Ясенове. В результаті влучань сталася пожежа за межами населеного пункту, відбулось горіння сміття на площі 60 квадратних метрів. 

Крім того, в МВА додають, що 28 вересня під ворожим вогнем опинився один з навчальних закладів Покровська. Внаслідок обстрілу горіла котельня на площі 21 кв. м, також на одній вулиць сталося займання господарчої  споруду. на площі 50 кв. м.

В Покровській громаді триває евакуація цивільного населення. Через ускладнення безпекової ситуації, відправлення відбувається з Дніпропетровської області.

Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.