Покровська громада вже не один тиждень потерпає від збройної агресії з боку окупантів. Через постійні обстріли у місті багато пошкоджень. Є руйнування житлового фонду.

За повідомленням Покровської МВА, мешканцям, житло яких постраждало в результаті ворожої атаки, надають допомогу благодійники.

Сьогодні жителі Покровська отримали допомогу від благодійного фонду «Янголи Спасіння». Завдяки їм мешканці отримали 30 наборів будівельних матеріалів, серед яких 527 листів OSB та 154 м2 тарпауліну.

«Наша громада щиро вдячна благодійному фонду "Янголи Спасіння" за їхню підтримку у цей важкий час. Інспектори ККСН також долучилися до організації видачі допомоги. Спільними зусиллями ми зможемо подолати всі труднощі та відновити наш рідний Покровськ», — наголосила Марина Ухова, керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ.

Нагадаємо, що у результаті вчорашнього обстрілу в центрі Покровська пошкоджена котельня, 15 багатоквартирних будинків, 21 приватне домогосподарство, 2 приміщення комунальної власності, 2 заклади освіти, а також медичний та культурний заклади.

Для отримання допомоги жителям пошкоджених будинків, фахівці радять залишати заявки в Контактному центрі Покровської міської військової адміністрації 0800-300-101.