За минулу добу в Покровській ТГ внаслідок ворожих атак 3 людини дістали поранення. Це жителі села Піщане. Таку інформацію надали  у міській військовій адміністрації.

" Ворог поцілив в енергетичний обʼєкт вугледобувного підприємства та складські приміщення одного з фермерських господарств, внаслідок чого троє працівників отримали поранення різного ступеня тяжкості", - розповіли в МВА.

Зазначається, що вчора ввечері окупанти також вдарили по Родинському. Постраждала будівля одного з навчальних закладів. 

Крім цього, загарбники обстріляли житлову забудову Покровська (район "Металіст"). До контактного центру Покровської МВА вже надходять заявки щодо пошкоджень приватних будинків. 

 Через значні пошкодження енергетичних обʼєктів без електропостачання залишаються жителі району Динзаводу та міста Родинське.

"З 1 жовтня через обстріл знеструмлені вулиці північно-східної частини Покровська, а також с.Котлине, с.Новоолександрівка, с.Волкове, с.Солоне, с.Нововасилівка, с. Успенівка" , - йдеться у повідомленні.

В громаді триває евакуація цивільного населення. Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську внаслідок обстрілів горіли будинки.