До Покровська благодійники доставили майже 900 наборів гуманітарної підтримки для дітей пільгової категорії. Про це повідомляють в Покровській МВА.


Частину вантажу було розподілено між отримувачами послуг міського центру соціальних служб.

Один пакунок розраховано на кожного неповнолітнього члена родини. Всі отримувачі заздалегідь пройшли реєстрацію для отримання допомоги.

«Серед пакунків - необхідні продукти, здатні задовольнити потреби людини. Ця допомога вкрай важлива для наших мешканців, які потрапили в складну життєву ситуацію через воєнні події. Ми вдячні за підтримку та співпрацю ГО "Відповідальні Громадяни" та їхнім партнерам», — зазначила керівниця центру Тетяна Кірсанова.

Фахівці Покровського центру соціальних служб долучились до координації та видачі продуктових наборів.

Також сьогодні до громади надійшло дві фури з продуктовими наборами. Вантаж містить харчові продукти для людей, які знаходяться у складних умовах.

Так, постраждалим мешканцям Покровська були видані 2880 продуктових наборів, кожен з яких розрахований терміном 1 місяць для однієї сім'ї.

Видача проходила на двох локаціях міста Покровськ, які нещодавно постраждали від обстрілів. 

Допомога діє в рамках співпраці з партнерами Покровської МВА, зокрема з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation.


Також днями гуманітарний штаб Покровської міської військової адміністрації отримав 140 віконних конструкцій для відновлення пошкодженого житла. Вікна будуть встановлені в різних частинах міста за 10 адресами, за якими мешканці подали заявки до Контактного центру на отримання допомоги.

За словами фахівців, вікна є якісними трикамерними конструкціями, які забезпечують високу тепло- та звукоізоляцію приміщень, що є надзвичайно важливим для комфортного проживання покровчан. 

Для медиків Покровської громади надійшов гуманітарний вантаж у вигляді 10 ноутбуків та 11 моніторів, які було розподілено між місцевими медичними закладами. 

Pokrovsk24.news повідомляв, у Селидівській громаді безкоштовно роздають хліб.