Жителі Покровської територіальної громади отримали гуманітарну допомогу від благодійників. Як інформують у міській військовій адміністрації, продуктові набори від фонду GEM волонтери доставили в старостинські округи Родинського та Гришиного.


Зазначається, що Фонд Global Empowerment Mission Ukraine у партнерстві з Howard G Buffett Foundation доставив до Покровської ТГ понад 2800 продуктових наборів: по 1440 для жителів Гришинського та Родинського СО.


 «Висловлюємо щиру подяку за надання гуманітарної допомоги фонду GEM та особисто Віктору Шотропу, координатору Донецького напрямку GEM. Ваша самовідданість і небайдужість допомагають людям у найскладніші моменти. Завдяки вам ми можемо спільно долати труднощі і підтримувати тих, хто цього потребує», - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.


Інформацію про видачу гуманітарної допомоги в Покровській ТГ жителі можуть дізнатися на офіційному сайті Покровської міської військової адміністрації, в Контакт-центрі за номером - 0-800-300-101 або  проконсультуватися із зазначених питань в УСЗН за телефонами: 0953999055, 0993238999.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що жителі Добропілля отримали 2 тисячі продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова. За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду.