В результаті нічного обстрілу у Селидовому зафіксовано вже 59 пошкоджень цивільних об'єктів. За даними поліції Донецької області, ворог завдав по місту масованого удару, попередньо – із ЗРК «С-300».

Одну приватну оселю зруйновано вщент прямим влучанням ракети. У момент вибуху всередині були двоє людей похилого віку. На місці працювали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та парамедики.

В ДСНС повідомляють, що внаслідок ракетного удару відбулося займання 2 приватних житлових будинків. Рятувальники 13 державного пожежно-рятувального загону ліквідували загоряння на загальній площі 680 кв.м. 

Гуманітарний штаб Селидівської міської військової адміністрації надає будматеріали мешканцям: OSB-листи, фанери, тарпаулін і рейки видають з матеріального резерву та резерву гумштабу, також БФ "Янголи Спасіння" доставив OSB-листи та тарпаулін від UNHCR Ukraine - Агентства ООН у справах біженців в Україні.

КП "Комунальник м.Селидове" допомагає у видачі будівельних матеріалів, забиває  вікна та очищає вулиці від каміння, землі, скла та уламків. До робіт залучено 6 одиниць техніки.

Всі служби працюють над ліквідацією наслідків ворожої атаки.

Pokrovsk24.news повідомляв, що сьогодні ворог атакував Селидове. За даними Донецької обласної прокуратури,  поранення отримали дві сестри 30 та 35 років. Жінок доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами, саднами і забоями. Прокурори на місці вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Нагадаємо, що у Покровську комунальники усувають аварії після численних обстрілів. У центрі міста  внаслідок влучання ракети сталось руйнування водопровідної мережі. Від гідроудару та здригання ґрунту відбулося руйнування змонтованих сталевих труб. На усунення аварійної ситуації оперативно була направлена ремонтна бригада КП «Покровськводоканал».