В центрі Покровська другу добу працює ремонтна бригада водоканалу. Тут розпочалися роботи із заміни трубопроводу водопостачання. Про це повідомляють в Покровській міській військовій адміністрації.

Наразі фахівці працюють по вулиці Симона Петлюри (Лихачева).

"Заміна трубопроводу проводиться методом протягування пластикової труби в металевий трубопровід. Роботи передбачають заміну трубопроводу загальною довжиною сто сорок  метрів з підключенням будинків № 9, 10, 12, 13, 14 та 17 до оновленої водопровідної мережі", - йдеться в повідомленні.

У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами по заміні трубопроводу наразі припинена подача води орієнтовно до двадцятого березня 2024 року.

Окрім цього, у ході робіт буде проведено ремонт водопровідного колодязя діаметром два метри, а також монтаж двох нових колодязів діаметром 1 метр.

Важливо відзначити, що виконання цих завдань ускладнене наявністю різних комунікаційних мереж. Після завершення ремонту планується виконання робіт з благоустрою території, включаючи зворотню засипку, планування та замощення плиткою ФЕМ.

Також в "Покровськводоканалі" нагадують, що в місті діють стаціонарні точки роздачі питної води після очищення системою зворотного осмосу.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що для жителів Покровської ТГ волонтери доставляють питну воду.