опри складну ситуацію у Покровську, ринок продовжує працювати. Покупців не багато, проте на прилавках можна знайти все необхідне. Як змінилася вартість найнеобхідніших продуктів, дізнавалась знімальна команда ТК "Орбіта".

Продавці кажуть, що попри зниження продаж ціни залишаються більш-менш стабільними.

"Молочна продукція ще по старім цінам. Тільки масло та твердий сир трішки піднялись у ціні, десь на 5%. Але ковбаса не дорожчала", – розповіла продавчиня пані Оксана.

У порівнянні з минулим тижнем ціна на яйця також не сильно змінилась. Так, вартість 10 яєць коливається від 35 до 38 гривень. А ось овочі та фрукти знайти можна на будь-який смак та гаманець.

"Томати здешевшали – від 25 до 45 гривень за кілограм. Картопля також від 25 до 30 грн – як і було, без змін. Але капуста здорожчала – 28 грн. Домашній виноград 90-100 грн", – повідомила продавчиня Карина.

Вартість свіжої свинини також знизилась. За кілограм доведеться заплатити 170 - 200 гривень. Ціна на сало коливається від 150 до 200 гривень.

Проте на інші продукти, за словами продавців, ціни зросли. Найбільше – на цукор, сонячну олію та фрукти. По іншім групам товарів ціна зросла в межах 1%.

Детальніше – в сюжеті телебачення "КАПРІ".

" target="_blank">Раніше Pokrovsk24.news розповідав, яка вартість оренди у Покровську.