Наразі в соцмережах можна знайти низку оголошень про вантажні та пасажирські перевезення. Це найбільш актуальне питання нині для жителів Покровської громади, адже оголошена примусова евакуація родин з дітьми, і люди масово почали виїжджати. Вартістю та умовами вантажоперевезень цікавились кореспондентки телекомпанії «Орбіта».

Переселенець з Торецька, пан Олексій допомагає евакуйовуватись мешканцям Донеччини. До повномасштабної війни чоловік мав свій бізнес, а тепер працює в іншій сфері. Пан Олексій допомагає вивезти майно мешканцям прифронтових міст, надає послуги перевезення вантажу, тварин та маломобільних людей.

"Люди можуть звернутися з будь-якого міста, в яких можна заїхати та де більш-менш спокійно. Саме зараз вантажу Покровськ", – розповідає Олексій.


Скористатись послугою перевізника можна з багажем до 2,5 тонн. Вартість такої поїздки 30-35 гривень за кілометр. Окрім майна можна евакуювати й домашніх улюбленців.

"Можна з усіма. Якщо велика рогата худоба, я підключаю товариша. Собаки та коти – взагалі без проблем. Якось збивали з дерев'яних піддонів щось на кшталт вольєра та саджали туди собаку", – пояснює перевізник.

Пан Олексій також здійснює перевезення маломобільних людей. Для цього є пасажирський бус з кондиціонером. Вартість такої поїздки становить 20-25 гривень за кілометр.

Наразі в соціальних мережах можна знайти низьку подібних оголошень, щоправда, потурбуватись про вивезення майна краще завчасно, адже в громаді оголошена примусова евакуація родин з дітьми.

Детальніше – в сюжеті ТК "Орбіта".