Через значні пошкодження енергетичних об'єктів відновлення електропостачання в північній частині міста технічно неможливе. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Тиждень тому, 5 вересня, росія здійснила черговий акт тероризму, спрямувавши свої снаряди на об'єкти критичної інфраструктури, включаючи енергетичні підприємства ДТЕК.

Внаслідок обстрілу майже все місто залишилося без електропостачання на кілька діб. Енергетикам вдалося відновити подачу електроенергії частині Покровська. Однак для жителів району Динасового заводу, які досі перебувають без світла, технічно неможливо відновити електропостачання.

«Станом на сьогодні ворог залишив громаду без світла, газу та води. Крім того, нищить дорожню інфраструктуру та об’єкти критичної інфраструктури. Вихід один – евакуюватись, поки є можливість виїхати з міста», – наголошують у Покровьскій МВА. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровській громаді зупинено водопостачання через несправність фільтрувальної станції.