8 червня на Донеччині буде мінлива хмарність, без опадів. Про це повідомляють в Донецькому регіональному центрі з гідрометеорології.

У суботу синоптики прогнозують вітер південно-західний, 5 -10 метрів на секунду. Температура вночі 13-18º, вдень 25-30 градусів. Переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У неділю в Донецькій області очікується невелика хмарність, знов без опадів. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 15-20º, вдень + 25-32.

А ось в інших регіонах країни переважатиме дощова погода. У суботу, 8 червня, короткочасні грозові дощі пройдуть в Україні практично повсюди, окрім східних областей. Про це розповідає синоптикиня Наталка Діденко.

За її прогнозами, 9-го червня опади найбільш ймовірні в західній частині, а також на Житомирщині та Вінниччині. При грозах можливі шквали та град. На решті території України в неділю - сухо та сонячно.

"8-9 червня в Україні буде тепло, спекотно. Протягом дня очікується +27+32 градуси, на заході та півночі +23+28 градусів", - додає Наталка Діденко.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в Україну повертаються спека і дощі