Сьогодні у Покровську синоптики обіцяють вітряну погоду. Протягом дня на Донеччині буде тепло і малохмарно. Як повідомляють в Донецькому регіональному центрі з гідрометеорології, температура вдень становитиме 21-26 градусів тепла.

Очікується східний вітер  7-12, подекуди пориви 15-20 метрів на секунду.

В Донецькій області висока ймовірність пожеж.

А ось за прогнозами синоптикині Наталки Діденко, у п'ятницю в деяких регіонах країни очікуються опади.  Дощі з грозами пройдуть в західних областях, на Вінниччині, зачеплять Черкащину, Житомирщину.

Ввечері дощитиме в Одеській області. На решті території 24-го травня опадів не очікується.

"Літні позначки затримаються на півдні та заході України, очікується +25-29 градусів. У центральній частині передбачається +22+27 градусів,"- додає Наталка Діденко.

Український гідрометеорологічний центр обіцяє в найближчі дні в західних областях, в неділю і на південному сході країни місцями короткочасні дощі, грози.

Вітер східний та південно-східний, 5-12 м/с, вдень в Криму та Приазов'ї подекуди пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 11-16°, в суботу у східних та північно-східних областях 8-13°; вдень 21-26°, 24 травня на Одещині, Миколаївщині та Херсонщині до 29°, 26 травня у південно-східній частині 17-22°.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в Україну повертається тепла погода. Зокрема, травневих заморозків синоптики вже не обіцяють