Учора, 27 червня, під час обстрілу села Ясенове з боку російських військ, від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко, голова фермерського господарства «Злагода». Про цей трагічний випадок повідомила Покровська міська військова адміністрація.

Дмитро Михайлович, відомий своєю працьовитістю та любов'ю до землі, працював у агросекторі з 17 років і був землевпорядником у Новоєлизаветівській сільській раді протягом 16 років. З 2021 року він керував фермерським господарством «Злагода», де займався вирощуванням зернових культур, що сприяло продовольчій безпеці України.

Дмитро Михайлович відзначався як здібний організатор та кваліфікований керівник, завжди вимогливий до себе і своїх підлеглих. Він активно долучався до громадського життя, під час війни надавав зерно для продовольчих резервів та вирішував поточні проблеми своєї громади. За свій внесок у розвиток громади та патріотизм Дмитро Михайлович у 2022 році був нагороджений медаллю «За гідність та патріотизм» від Покровської міської ради.

Покровська міська військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким Дмитра Михайловича Рижка.