До початку повномасштабного вторгнення на території Покровської громади працювало більше десятка досить масштабних вокальних колективів. Нині ж вони мають тенденцію до зменшення кількості учасників. Але ті, хто залишився, віддають себе улюбленій справі на повну. Гурт «Art Music Band» не лише продовжує виступати на урочистих заходах та творчих вечорах, а й готує зворушливі кліпи. Про їхню нову творчу роботу із вокалістками спілкувалась знімальна група телеканалу «Орбіта».

«Ми зробили кавер на пісню Анни Марії – «Боротися». Коли ми її почули на Youtube, нам дуже сподобалось і ми зрозуміли, що це наше. Довго підбирали образи, шукали локації і вирішили, що це необхідно зробити із якоюсь частиною військової форми», – розповідає вокалістка гурту Ірина Сич.

Дівчата не лише учасниці талановитого тріо, але й працівниці міського відділу культури, тому до будь-якої справи підходять відповідально та з креативом. 

Цією піснею ми хотіли розповісти, як сьогодні бореться Україна та українці. Про наших людей – справжніх героїв – завдяки яким стоїть наша країна. В кліпі ми провели паралель із тим, як 300 років тому наші сміливі козаки боролися за нашу волю та незалежність, так і сьогодні тисячі наших чоловіків та жінок стали на захист України», – пояснила вокалістка Ірина Свистун. 

У кліпі можна побачити вже впізнавану на увесь світ стелу на виїзді в Донецьку область та краєвиди золотих пшеничних полів. Усього знімання кліпу тривало 3 дні, дівчата кажуть, що було дуже спекотно, але на це намагалися не звертати увагу, повністю віддаючись процесу. 

«Ми хочемо, щоб під цей впевнений біт наш народ продовжував робити впевнені кроки вперед. Щоб ця пісня надихала, надавала сил та заряджала на перемогу», – підкреслила Ірина Свистун. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

" target="_blank">Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Покровські чирлідерки здобули ззолото на Чемпіонаті Європу у складі збірної Українит