Окупанти скинули на Покровськ «ФАБ-250» з модулем УМПК, внаслідок чого був пошкоджений об’єкт життєзабезпечення. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

Протягом минулої доби, ворог атакував 9 населених пунктів Донеччини. Війська рф вдарили по містах Гірник, Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Торецьк, селищах Черкаське, Щербинівка, селах Гнатівка, Новоекономічне.

Загалом, поліція зафіксувала 2 666 російських обстрілів по лінії фронту та житловому сектору. Пошкоджено 14 цивільних об’єктів - 5 житлових будинків, підприємства, автотранспорт, критичну інфраструктуру.

Гнатівку росіяни накрили з артилерії – вбили цивільну особу, ще одна отримала травми, пошкоджено приватний будинок.

У Новоекономічному поранено мирного жителя, також пошкоджено місцеве підприємство.

Краматорськ також постраждав від авіабомби «ФАБ-250», внаслідок чого були зруйновані будівлі підприємства та автотранспорт.

У Черкаському районі, як передбачається, була запущена ракета «Гром-Е1», що призвело до руйнування двох приватних будинків.

Під час нічної атаки на Добропілля та Мирноград були поранені цивільні, пошкоджено десять приватних будинків, спортивний комплекс, магазин, котельня, гараж та автомобіль.

У Мирнограді постраждали щонайменше п’ять приватних осель та гаражі.

У зв’язку з воєнними злочинами, поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

За останній час за підтримки поліції евакуйовано 1 733 людини, з них 154 дитини. Від початку обов’язкової евакуації врятовано 279 357 осіб, серед яких 32 596 дітей і 8 224 особи з інвалідністю.