Протягом доби ворожі війська обстріляли 7 населених пунктів нашого регіону.  Противник атакував житловий сектор з усіх типів зброї від авіабомб до ударних дронів. Про це повідомляють в поліції Донецької області.

" Внаслідок артилерійського обстрілу у Верхньокам’янському загинула людина, пошкоджено приватну оселю. Касетну авіабомбу «РБК-500» окупанти скинули на Нью-Йорк. Боєприпас не здетонував, пошкоджено один приватний будинок",- йдеться в повідомленні.


Лиман також зазнав ворожих авіаударів. Противник бив по місту трьома керованими авіабомбами «УМПБ Д-30 СМ» та FPV-дроном. Інформації про постраждалих не надходило.

Внаслідок обстрілу пошкоджено 4 приватних будинки, лікарня, адмінбудівля, магазин, гараж, автомобілі.


В поліції додають, що за 16 квітня на Донеччині пошкоджено 16 цивільних об’єктів – 8 багатоквартирних будинків, лікарня, адмінбудівля, магазин, господарське приміщення, гараж, автотранспорт.

В Генштабі ЗСУ заявляють, що на Авдіївському напрямку, українські воїни відбили 11 атак в районах населених пунктів Очеретине, Новокалинове, Бердичі, Семенівка, Нетайлове, Первомайське Донецької області.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що енергетики після обстрілів повертають світло в прифронтових громадах.