Як повідомляв Рokrovsk24.news, Новогродівка останнім часом потерпає від атак ворога, який прагне захопити місто. Через наближення фронту з громади вже евакуювалися лікарні, влада, соцустанови.

Проте, не дивлячись на зростання обстрілів, евакауція мирних жителів триває. Про це журналістам ТК "Орбіта" розповіли у МВА.

" У Новогродівській громаді, за приблизними підрахунками, залишається не більше 1600 жителів, дітей серед них немає", - зазначає начальника Новогродівської міської військової адміністарції Костянтин Дробот.

Зокрема, за даними телеканалу, у  деяких районах Новогродівки вже йдуть бої. У місті немає зв’язку та електрики, люди сидять у підвалах – і навіть за бажання евакуюватися не можуть подати заявку.

Це роблять або ті, хто нещодавно виїхав з міста, або родичі, які розшукують своїх близьких. При цьому виїжджати погоджуються не всі новогродівці.

Костянтин Дробот також розповів, що напередодні під ворожий вогонь потрапила евакуаційна автівка. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Наразі ще є можливість виїхати з міста. Проте, у МВА наголошують, що у громаді проводиться адресна евакуація. Телефонуйте за номерами: 0502314944, 0952060807, 0996715322.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, куди пропонують виїхати жителям Новогродівки