Благодійники надають фінансову підтримку постраждалим мешканцям Ганнівського старостату. Про це повідомляють в Добропільській міській військовій адміністрації.

При підтримці Благодійного фонду "Право на захист" та за фінансування УВКБ ООН відбулась реєстрація на багатоцільову грошову допомогу сім’ям, чиї домогосподарства постраждали від ворожого обстрілу в ніч на 20 серпня.

У МВА розповідають, що жителі можуть отримати грошову виплату в розмірі 10 800 гривень на кожного члена сім'ї.

Крім того, БФ "Янголи спасіння" прийшов на допомогу мешканцям Добропілля, постраждалим від ворожого обстрілу в ніч на 31 серпня.

Жителям видали необхідні набори для екстреного відновлення житла.

Серед доставлених матеріалів є тарпаулін, листи OSB, цвяхи, дошки, рейки, саморізи, монтажна піна та плівка. Будівельні матеріали були розподілені між постраждалими домогосподарствами.

Зокрема, громадська організація «Сильні громади» доставила в Добропільську ТГ гігієнічні набори для лежачих хворих, які отримують соціальну допомогу в територіальному центрі соціального обслуговування.

Зазначається, що до складу наборів увійшли: зубна щітка, зубна паста, туалетне мило, шампунь, пральний порошок, антисептик для рук, махровий рушник, засіб для миття посуду, жіночі засоби гігієни, туалетний папір, сміттєві пакети, станки для гоління, рукавички для прибирання та поліетиленові пакети.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що психологиня з Добропілля представила громаду на обласному конкурсі «Молода людина року».