Футбольний клуб «Шахтар» та фонд Shakhtar Social організують для 5 дітей – учасників проєкту «Давай, грай!» подорож на фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

"Підтримка дітей завжди була пріоритетом діяльності фонду «Шахтар Сошіал». Сьогодні, в умовах повномасштабної війни, українські діти потребують особливої уваги та допомоги, а діти-переселенці й ті, хто мешкає на прифронтових територіях, і поготів. Ми намагаємося робити все можливе, аби навіть у такі складні часи вони відчували радісні емоції, що дарує нам футбол. Саме тому вирішили подарувати українським дітям унікальну можливість побувати на фіналі Ліги чемпіонів і відчути атмосферу справжнього футбольного свята. Дякуємо нашим партнерам з UEFA Foundation за допомогу в організації цієї поїздки. Упевнені, що подорож на головний футбольний матч сезону подарує дітям багато позитиву та яскравих вражень і запам’ятається на все життя", - розповіла директорка БО «Шахтар Сошіал» Інна Хмизова.

Серед дітей, які відвідають головну подію року в клубному футболі, переселенці з Донецька, Бахмуту, Горлівки, Макіївки та мешканець Добропілля. 10-річний Денис Серпітовський теж відвідає фінал Ліги чемпіонів.

" Я дуже люблю футбол і займаюся в секції «Давай, грай!». Завжди хотів побувати на великому футбольному матчі, а коли дізнався, що поїду на фінал Ліги чемпіонів, – це просто щось неймовірне! Досі не можу повірити. Можна сказати, здійснилася моя мрія", - ділиться враженнями Денис.

Матч відбудеться 1 червня в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, як юні футболісти з Покровська перемогли на Всеукраїнському турнірі