З 1 липня частина українців може втратити субсидії на житлово-комунальні послуги. Про це повідомив заступник голови Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Сергій Каменченко, пише «Суспільне». 

Сергій Каменченко підкреслив, що згідно з останніми змінами, внесеними Постановою №521 Кабінету міністрів України від 8 травня 2024 року, деяким категоріям одержувачів житлових субсидій потрібно оновити свої особисті дані. Якщо цього не зробити, виплати субсидій будуть припинені з 1 липня.

«Люди мають звернутися до органів ПФУ для того, щоб оформити житлові субсидії», – зазначив він.

Представник Пенсійного фонду України зазначив, що оновлення інформації необхідно для тих одержувачів субсидій, які проживають або проживали на тимчасово окупованих росіянами територіях. 

Щоб продовжити отримання субсидій, необхідно звернутися до відділення Пенсійного фонду, надіслати документи поштою, або подати заявку через вебпортал Пенсійного фонду. 

Сергій Каменченко підкреслив, що ті, хто не встигне оновити свої дані до 1-го числа, будуть позбавлені права на субсидії. Проте, за наявності всіх даних, ПФУ продовжує субсидії автоматично.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, як пенсіонерам оформити дострокові виплати