Як повідомляв Рokrovsk24.news, у неділю Селидове зазнало ворожого обстрілу.

За даними поліції Донеччини, ракети влучили у житловий сектор та на територію агрофірми.

Пошкоджено 5 багатоквартирних будинків, будівлі закладу освіти та аграрного підприємства, 12 цивільних авто та сільгосптехніку.

Жителі постраждалих будинків вже отримують гуманітарну допомогу від благодійників. Зокрема, будівельні матеріали мешканцям надав БФ "Янголи Спасіння".


Волонтери роздали листи OSB, рейки та тарпаулін власникам пошкодженого житла. Також мешканці отримали ковдри від гуманітарної місії "Проліска".

Ще 79 жителів громади, що постраждали від ворожих атак у 2024 році, отримали чоловічі гігієнічні набори від благодійного фонду "Карітас Маріуполь".

В міській військовій адміністрації анонсують, що 16 квітня 2024 року гуманітарний штаб організовує видачу продовольчих наборів від благодійної організації «Фонд Ріната Ахметова» мешканцям м.Селидове, чиї оселі зазнали руйнувань під час обстрілу 14 квітня.

 "Щоб отримати допомогу, жителям необхідно прийти з 9:00 до 12:00 до Будинку культури. При собі обовʼязково мати оригінали документів: - паспорт; - ідентифікаційний код," - йдеться в повідомленні.