Її голос підкорив серця чотирьох тренерів і сотень тисяч глядачів. Вона стала суперфіналісткою «Голосу країни – 13». Христина Старикова мріяла про те, щоб гідно представити рідну Донеччину, і їй це вдалося. Сама ж співачка відзначає, що після талант-шоу її життя зазнало значних змін.

«Я почала писати свої пісні, в яких я втілюю свої емоції, переживання та несу різні сенси. Також мене почали ще активніше запрошувати в різні проєкти та концерти, де я сама для себе можу розкриватися з різних боків та отримувати новий досвід», – розповідає Христина.

Після  «Голосу країни» Христину все частіше запрошують до участі в різноманітніших заходах. Дівчина не приховує, що завжди відкрита до нових можливостей. На музичних конкурсах Христина виступає як почесна гостя та співачка, а також мала честь бути членкинею журі. 

 

«Для мене це було дуже важливо, адже зовсім нещодавно я долала великий шлях з Мирнограду до Дніпра та Києва, просто щоб заявити про себе та розширити навички, познайомитись з творчими людьми. А тепер я маю можливість виступати як почесна гостя, ділитися своїм досвідом з іншими. Це наповнює мене гордістю, адже шлях від конкурсантки до почесної співачки був для мене зовсім не простим», – ділиться Христина Старикова.

Напередодні співачка презентувала свій власний кліп на пісню «Тримай», який викликав справжній ажіотаж серед прихильників. 

«Пісню для мене написав талановитий Майкл Соул й вона стала справжнім відображенням моїх почуттів та переживань. Для мене це особлива композиція, яка відображає мої почуття та емоції, які я проходила свій шлях», – пояснює співачка.

Кожен учасник команди, причетний до створення кліпу, вклав в нього серце та душу, говорить Христина Старікова. 

«Кліп до цієї пісні знімала мирноградська команда. І це був особливий досвід, тому що працювати із земляками було неймовірно комфортно та приємно. Ми були однією родиною, яка поділяла спільну мету створити щось красиве», – розповідає вона.

Пісня «Тримай» – глибока та емоційна композиція. Вона розповідає про те, як важливо розпізнати світло навіть у найтемніші часи. Христина сподівається, що цей трек стане підтримкою для багатьох українців.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що психологиня з Добропілля представила громаду на конкурсі «Молода людина року».