Благодійний фонд «TAPS» з Дніпра завітав до Першотравневого старостинського округу, аби видати набори підтримки для жінок та дівчат-підлітків. Про це представники фонду повідомили знімальній команді ТК «Орбіта».

«Нам керівництво громад дає більш менш безпечні ділянки, бо в деякі місця ми вже не можемо потрапити. По згоді з місцевою владою ми відвідуємо громади. Наш проєкт розповсюджується також на Запорізьку область», – розповів представник благодійного фонду «TAPS» Денис Новік.

Благодійний фонд «TAPS» раніше приділяв увагу переважно дітям загиблих військових. Віднедавна ж організація розпочала новий проєкт, спрямований на допомогу жінкам. І це вже 6 візит організації до Покровської громади.

Мешканці старостинського округу реєструються та отримують гуманітарні набори. А поки стоять у черзі, діляться своїми думками.

«Не можу уявити, як виживали б люди, якби не волонтери. Кожного разу привозять нам такі великі пакунки. Дуже задоволені й вдячні, що про нас не забувають у такий важкий час та підтримують», – ділиться почуттями мешканка Першотравневого.

Благодійники кажуть, що приїжджатимуть на Донеччину допоки дозволятиме безпекова ситуація. Зараз вона ще більш менш стабільна, тож подібні видачі гуманітарної допомоги відбуватимуться.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що держава надає фінансову підтримку аграріям у прифронтових регіонах