Благодійний фонд «Янголи спасіння» спільно з Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) і Покровською міською військовою адміністрацією передали гігієнічні набори для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації. 

Сьогодні гігієнічні набори отримали сім'ї з Першотравневого та Шевченківського старостинських округів. У селищі Перше Травня було роздано 147 таких наборів, а в селищі Шевченко – 122. 

Завтра, 17 травня, аналогічна допомога буде надана і в інших старостинських округах громади. Це допомога є надзвичайно важливою для підтримки сімей в умовах непростої економічної ситуації та війни.

«Ми прагнемо надати максимальну підтримку нашим мешканцям, особливо в такий важкий період. Видача гігієнічних наборів – лише один зі способів, яким ми можемо допомогти сім'ям з дітьми в нашій громаді. Тому ми дуже вдячні благодійникам за надану гуманітарну допомогу», – зазначила Марина Ухова, керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що благодійники доставили в Покровськ допомогу для евакуйованих