ГО «Відповідальні громадяни» у співпраці з World Vision та за підтримки BHA оголошує про початок реєстрації на фінансову допомогу для мешканців декількох населених пунктів Покровського району Донецької області. Програма «Надання міжсекторальної гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні» охоплює жителів села Гродівка, міст Новогродівка та Покровськ.

Підтримка призначена для осіб, які не отримували фінансової допомоги від міжнародних організацій протягом останніх трьох місяців та відповідають чотирьом або більше критеріям вразливості. Допомогу можуть отримати, зокрема, сім'ї з низьким доходом, великі родини, ветерани, внутрішньо переміщені особи, батьки-одинаки, вагітні жінки, літні люди, особи з інвалідністю, а також ті, чиї житла були пошкоджені в результаті конфлікту.

Реєстрація на допомогу проводиться онлайн за посиланням.

Після досягнення ліміту заявок форма реєстрації буде закрита. У разі відповідності критеріям вразливості, спеціалісти зв'яжуться з потенційними одержувачами для підтвердження інформації та подальшої реєстрації.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Уряд оновив правила виплат родинам загиблих військовослужбовців