Попри високі ризики роботи у Покровській громаді, волонтери продовжують активно допомагати, розуміючи важливість своєї місії для тих, хто найбільше страждає від війни.

Нещодавно, команда ГО «Корисні Люди з міста Авдіївки на Донеччині» спільно з інспекторами Координаційного комітету самоорганізації населення роздали 300 наборів гігієни старшим людям та людям з інвалідністю у прифронтовому Покровську. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Гігієнічні набори містять засоби для особистої гігієни, що особливо важливо для підтримки здоров’я та гідного рівня життя в умовах кризи.

Керівництво Покровської МВА висловило подяку фонду, наголосивши на важливості підтримки вразливих категорій населення у ці складні часи. Представники військової адміністрації зазначили, що завдяки роботі благодійників вдається забезпечувати людей найнеобхіднішими речами та давати надію тим, хто найбільше постраждав від війни.

«Ми працюємо над тим, щоб кожен, незалежно від обставин, відчував підтримку. Це особливо важливо для людей похилого віку та людей з інвалідністю, які залишаються особливо вразливими в умовах воєнного стану», – зазначила керівниця ККСН Марина Ухова.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що деякі покровчани можуть отримати гуманітарну допомогу у Дніпрі