У Дніпрі ВПО з Покровської громади отримують продукти. Про це повідомляє Pokrovsk24.news з посиланням на пресслужбу МВА.

Зазначається, що у соціальному просторі «Незламний Покровськ» внутрішньо переміщені особи з Покровської  громади, які наразі проживають у Дніпрі, почали отримувати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.


За даними міської військової адміністрації, гуманітарну допомогу ВПО надала організація VIS і Салезіяни Святого Боско, УГКЦ у рамках проєкту «Розподіл продуктів харчування SAF-UKR: Підтримка та допомога сім’ям у надзвичайних ситуаціях в Україні».


Протягом тижня спеціалісти запрошуюють мешканців громади, які попередньо подали заявку до Управління соціального захисту населення.

Проконсультуватися із зазначених питань можна в УСЗН за телефонами: 0953999055, 0993238999Для отримання допомоги жителі можуть звернутися до Контакт-центру : 0-800-300-101.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що лікарі з Покровська розпочали роботу в новому медичному хабі у Дніпрі. Сюди перевезли медичне обладнання та устаткування, тут працюють рідні всім покровчанам лікарі та медсестри.