Незабаром після чергових обстрілів на території громади, до Покровська прибули представники гуманітарної місії «Проліска». Вони надали допомогу місцевій владі, доставивши власникам пошкоджених будинків необхідні непродовольчі товари, включно з теплими ковдрами та ліхтарями. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

На місцях, де сталися ворожі влучання, активно працює фонд «Янголи Спасіння». Вони, у співпраці з Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН), надають мешканцям Покровська будівельні матеріали для невідкладного відновлення їхніх помешкань.

Представники Благодійного фонду «Право на захист» також активно долучаються до допомоги постраждалим. Юристи фонду надають кваліфіковану правову допомогу, спрямовану на захист прав людей, які постраждали внаслідок конфлікту.

«Вкотре висловлюємо слова щирої подяки благодійникам, які за час повномасштабного вторгнення стали справжніми друзями для Покровської МВА та потужною командою допомоги для всіх мешканців громади, які в ці страшні часи потребують уваги та підтримки», – зауважила керівниця ККСН Марина Ухова.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що в деяких населених пунктах Покровського району відбудеться примусова евакуація родин з дітьми