Благодійна організація «Янголи Спасіння» надала мешканцям Шевченківського СО будівельні комплекти для відновлення житла, пошкодженого внаслідок недавніх обстрілів. 

Це стало можливим завдяки зусиллям фонду та його партнерів, які активно допомагають постраждалим від війни. Особливо важливою стала підтримка після того, як 20 червня селище Шевченко Покровської громади зазнало чергової атаки з боку військ рф, що призвело до значних руйнувань приватних будинків. 

«Янголи Спасіння» відгукнулися на невідкладну потребу в ремонті та надали 11 комплектів будматеріалів, включаючи тарпаулін, OSB плити, цвяхи, дошки, рейки, саморізи, монтажну піну та плівку. Ці заходи були реалізовані завдяки партнерству з Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН), що значно посилило можливості допомоги.

«Ми дуже вдячні благодійному фонду «Янголи Спасіння» та Агентству ООН у справах біженців за їхню своєчасну та необхідну допомогу. Завдяки цим будівельним наборам багато родин зможуть швидко відновити своє житло та повернутися до нормального життя після руйнівних обстрілів», – зазначила виконуюча обов?язки керівниці ККСН Катерина Андреєва.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що «Метінвест» та військові співпрацюють над зміцненням захисних споруд у Покровській ТГ