У вівторок, 13 серпня, по всій країні обмеження світла не заплановані. В "Укренерго" зазначають, що застосування заходів обмеження сьогодні не прогнозується. Про можливі зміни – буде повідомлено додатково.

"Нагадуємо, що енергосистема все ще відновлюється після восьми масованих атак росіян, а на енергооб’єктах тривають аварійні та планові ремонти. Закликаємо, за можливості, у період спеки споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби", - йдеться в повідомленні. В ДТЕК Донецькі електромережі повідомляють, що за минулий тиждень енергетикам вдалося відремонтувати низку пошкоджень мереж та повернути світло жителям 56 населених пунктів, що були знеструмлені внаслідок активних бойових дій в регіоні.

Зазначається, що 46,2 тисячі домівок – знову з електропостачанням.

Енергетики готові приймати звернення жителів Донеччини та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. 

Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.  

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, як безкоштовно встановити газовий лічильник.