Сьогодні, 24 липня, для жителів Донеччини скасовані стабілізаційні відключення до 16:00. Про це повідомляють в ДТЕК Донецькі електромережі.

"Проте бойові дії на території регіону не стихають. Обстріли продовжують руйнувати мережі та обладнання. Якщо у вас немає світла, перевірити причину відсутності електроенергії можна на нашому сайті ," - йдеться в повідомленні.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook.

Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Нагадаємо, що з 20 липня в Україні розпочала роботу урядова «гаряча лінія» з питань енергетики .  Зазначається, що за номером 15-49 громадяни та бізнес можуть отримати консультації з енергетичних питань - безкоштовно та цілодобово.

 Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що в Україні почали працювати фінансові програми для підвищення енергонезалежності споживачів.