Державна податкова служба Мирноградської Державної податкової інспекції тепер працюватиме в Добропіллі. Цю інформацію оголосило Головне управління державної податкової служби у Донецькій області.

«Прийнято рішення щодо переміщення Центру обслуговування платників Мирноградської державної податкової інспекції з м. Мирноград до м. Добропілля за адресою: 85004, Донецька область, м. Добропілля, провулок Європейський, буд. 4», – йдеться в повідомленні.

Також Державна податкова служба повідомила, що центр обслуговування платників Селидівської ДПІ, розташований у Покровську, тимчасово призупиняє свою діяльність.

Податкова служба нагадує, що під час воєнного стану в Україні, сервісне обслуговування платників податків відбувається без врахування місця їх реєстрації. Також закликають активно користуватися електронними сервісами ДПС. Доступ до електронного кабінету можливий через сайт http://cabinet.tax.gov.ua та через офіційний вебпортал ДПС.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Селидівській міській військовій адміністрації закликають жителів громади забрати свою медичну документацію з амбулаторій.