Аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли за добу повністю або частково відновити електропостачання у 39 населених пунктах, які постраждали внаслідок бойових дій. Світло повернули для 7 472 тисяч родин. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

«В Донецькій області зберігається важка ситуація. Обстріли тривають і продовжують руйнувати мирні міста та села, знищуючи у тому числі енергоінфраструктуру. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України», –  зазначили у Покровській МВА. 

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 804 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування:

сайт ДТЕК Донецькі електромережі;

сторінка компанії у Facebook.

Також можна звернутися до кол-центру: +38-(063/096/099)-450-0-473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав про наслідки обстрілів Донеччини минулої доби