Двоє людей, які отримали поранення під час обстрілу Селидового 13 червня, зараз перебувають у важкому стані. Цю інформацію надав Юрій Бородін, директор Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування, в коментарі для Суспільного.

Загалом під час цього інциденту в лікарню було доставлено п'ять поранених. 

«У важкому стані перебувають 93-річний чоловік, який отримав осколкове поранення черепа та грудної клітини, та 82-річна жінка, у якої лікарі діагностували закриту черепну-мозкову травму, осколкові поранення стегна та грудної клітини», – зазначив Юрій Бородін.

Один 62-річний чоловік, який отримав контузію, зараз перебуває у стані середньої важкості. Двох жінок, одна з яких 82 роки з множинними осколковими пораненнями голови, а друга — 85 років з пораненням правого плеча, лікують амбулаторно.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що напередодні російські окупанти скинули авіабомбу на житловий квартал міста Селидове. Внаслідок обстрілу було поранено шістьох мирних жителів, а також пошкоджено щонайменше десять багатоповерхових житлових будинків, приватне домоволодіння, магазини, кафе та аптеку.