Евакуаційні потяги з Покровська в Донецькій області скасували через ускладнення ситуації з безпекою. Як повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, з 5 вересня початковою станцією відправлення евакуаційних потягів для жителів Донецької області буде станція Павлоград у Дніпропетровській області.

«На місцевих адміністраціях лежить задача розробити логістичні маршрути евакуаційних автобусів, щоб мінімізувати труднощі для жителів Донеччини, які хочуть евакуюватися. Евакуація цивільних з Донецької області триває. І я вкотре закликаю всіх скористатися цією можливістю», – підкреслив Вадим Філашкін.

На передодні голова обласної військової адміністрації розповів, що у Покровську залишається ще близько 26 тисяч людей, зокрема 1076 дітей.

Наразі у районі триває подовжена комендантська година – люди можуть вільно пересуватися містом лише з 11:00 до 15:00. Але, за словами начальника Покровського районного управління поліції Станіслава Загурського, якщо люди евакуюються або їдуть власним транспортом, щоб вивезти свої речі, то їх пропускають і в час дії комендантської години.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, куди евакуюються покровчани та за скільки винаймають житло