Фонд Ріната Ахметова надаватиме комплексну підтримку постраждалим внаслідок обстрілів України 8 липня. Про це повідомили у пресслужбі Фонду. 

Фонд надаватиме комплексну підтримку, включно з лікуванням, реабілітацією та психологічною допомогою. Постраждалі можуть звернутися до Фонду через месенджер на сторінці: http://m.me/AkhmetovFDU або за допомогою безкоштовної гарячої лінії 0-800-509-001, яка працює з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 години.

«Фонд надає допомогу людям з усієї країни, які зазнали поранень та травм внаслідок російських обстрілів», – зазначили у Фонді.

Нагадаємо, в ранці, 8 липня, відбулася чергова масована атака російських військ на українські міста, включаючи Київ, Кривий Ріг, Дніпро, Слов'янськ і Краматорськ. Результатом масованого ракетного удару стали значні руйнування житлових будинків, дитячої лікарні, та іншої цивільної інфраструктури. Загинули та отримали поранення численні цивільні.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що українці, які зазнали травм внаслідок війни, можуть пройти лікування та реабілітацію за кордоном