«Мирноградський» міст у Покровську був визнаний придатним для експлуатації, однак ремонтні роботи наразі не плануються. Цю інформацію надали у Покровській міській військовій адміністрації.

«Попри те, що в країні триває війна, Покровська громада продовжує працювати над оцінкою пошкоджень та плануванням відновлення, щоб після закінчення бойових дій максимально швидко розпочати реконструкцію та повернення в експлуатацію пошкодженого майна», – йдеться в повідомленні.

Для проведення огляду шляхопроводу біля залізничної станції «Нова», також відомого як «Мирноградський» міст, були залучені спеціалісти з київського державного підприємства «Національний інститут розвитку інфраструктури». За результатами їх перевірки міст визнано придатним для використання.

«Після завершення війни цей міст ми повністю відремонтуємо. Зараз є рух автомобілів в обох напрямках, цього наразі вистачає, тому ремонтних робіт поки не буде», – повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Водночас у Покровській МВА заявили, що після війни плануються амбітні проєкти з відновлення інфраструктури міста.

«Існують великі задуми щодо відновлення всіх будівель та інших об'єктів інфраструктури після завершення бойових дій. Однак в умовах поточної ситуації ремонтні роботи не є пріоритетом, оскільки основні зусилля зосереджені на підготовці громади до осінньо-зимового періоду та усуненні наявних пошкоджень будівель, придатних до подальшого використання», – зазначають у Покровській МВА. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську продовжують  працювати над покращенням дорожньої інфраструктури