Попри близькість до фронту та ворожі обстріли, комунальники Покровська продовжують працювати над покращенням дорожньої інфраструктури.


Наразі ремонт доріг у самому розпалі, розповідають фахівці. Відучора спецтехніка працює на вулиці Джохара Дудаєва (Пушкіна), де завершується заміна асфальтового покриття. Всього планується зробити 1 600 квадратних метрів асфальту.

 

Ремонт доріг проводиться як картами, так і з використанням сучасної установки УЯР. Завдяки цим методам вдається забезпечити якісне відновлення дорожнього полотна на найбільш проблемних ділянках.


Наступна вулиця, яку будуть асфальтувати дорожники – Свято-Володимирська. Паралельно готуються технічні завдання для ремонту ще трьох вулиць: Івана Богуна (колишня Прокоф’єва), Маршала Москаленка та Затишної. Чекає на ямковий ремонт і проспект Шахтобудівельників.


"Покровська МВА отримала авторські права на наявні проєкти ремонтів вулиць Степана Бандери (Шосейна) та Івана Мазепи (Шмідта), бо компанія, що їх мала, не виконала свої зобов’язання з коригування проєктів. Тепер військова адміністрація зможе поділити виконання дорожніх робіт на кілька етапів", - розповів заступник начальника міської військової адміністрації Олексій Стебель.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що працівники Мирноградського БОКГ почали обпилювання аварійних дерев.