До Дня медичного працівника прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко відзначили колектив Покровської КЛІЛ, вручивши їм урядові відзнаки. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування увійшла у 20 медичних установ, яким було вручено подяку від Прем'єр-міністра України.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко особисто вручив подяку генеральному директору Комунального неприбуткового підприємства "Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування" Юрію Бородіну. Це стало визнанням високого професіоналізму та злагодженої роботи колективу лікарні, який ефективно забезпечує кваліфіковану медичну допомогу як цивільному населенню, так і військовослужбовцям під час воєнного стану.

«Вітаю колектив КНП «Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування» з високою відзнакою! Пишаюся нашою потужною командою професіоналів, яка попри надскладні часи продовжує виконувати свою роботу та рятувати життя. Дякую кожному! З Днем медичного працівника! Слава Україні!» – подякував директор Покровської КЛІЛ Юрій Бородін. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Покровська КЛІЛ уклала меморандум про співпрацю з міжнародною організацією «Лікарі без кордонів»