КП «Господар» готує Покровськ до опалювального сезону. Комунальники, за кошти місцевого бюджету, закупили розхідники для ремонтних робіт у системі центрального опалення, для заміни внутрішньобудинкових каналізаційних і водопровідних мереж. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

«Сьогодні проводяться роботи в будинку № 81 на вулиці Миколи Леонтовича (колишня 8 Березня). Ця адреса була внесена до списку на підготовку до опалювального сезону, а також мешканці самі звертались у контакт-центр. Тут ми міняємо каналізаційну систему – у квартирах та зі спуском у підвал. Також у цьому будинку проводяться роботи із заміни покрівлі над входом в укриття», – пояснила керівниця КП «Господар» Олена Юзипович.

Працівники комунального підприємства «Господар» також займаються ремонтом покрівель у центральній частині міста, де проводиться заміна шиферу. Додатково, для майбутніх робіт з заміною м'яких покрівель, підприємство закупило 3 000 квадратних метрів матеріалу.

У Контактному центрі було зареєстровано 63 звернення щодо ремонтів шиферних покрівель. На теперішній час зусиллями працівників КП «Господар» вже закрито 52 з них. Роботи виконує дільниця № 1 – майстер та чотири слюсарі. Роботи тривають. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у покровському медзакладі облаштовують укриття та рентгенодіагностичне відділення