Селидівська територіальна громада потерпає від ворожих атак.

У міській військовій адміністрації зазначають,  що внаслідок обстрілів протягом доби загинуло 3 мирних жителів, ще 20 отримали поранення. Більшість постраждалих у важкому та середньому станах.

"Об 11:10 на приватний житловий сектор м.Селидове ворог скерував 4 авіабомби "УМПБ Д-30СН". У результаті обстрілу загинула 1 особа, поранення отримав 1 житель", - йдеться в повідомленні.

В Донецькій обласній прокуратурі зазначили, що від влучання засобів ураження загинула 55-річна місцева жителька, а чоловік, який перебував із нею в одному будинку, дістав тілесні ушкодження. 

Пошкоджено 15 приватних житлових будинків.

Зокрема, Українськ окупанти обстріляли з "Ураганів". Внаслідок чого загинуло 2 цивільні особи, поранено 8 мешканців.

В МВА додають, що місто пізніше знов атакували окупанти.

"Через декілька годин, приблизно о 13:20 під вогнем ворога з РСЗВ "Ураган" знов опинилося м.Українськ. Внаслідок атаки поранено 5 цивільних осіб, пошкоджено будівлю магазину, 2 триповерхових житлових будинки та 4 автомобілі", - розповіли у Селидівській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, що напередодні на Цукурине ворог скинув авіабомбуВ результаті обстрілу поранено 6 мирних жителів, серед них - дитина.

Жителі пошкоджених будинків отримали набори для екстреного ремонту житла від благодійних організацій та гуманітарного штабу МВА.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у липні жителі Донеччини можуть виїхати до безпечних місць на евакуаційному потязі