Сьогодні, 8 липня, по Україні відбулася чергова серія масованих ракетних ударів з боку російських окупаційних сил. По країні було випущено понад 40 ракет різних типів. Про це повідомляє Президент Володимир Зеленський.

Влучання в цивільну інфраструктуру зафіксовані у Покровську, Києві, Дніпрі, Кривому Розі та інших містах. 

Як повідомляв Pokrovsk24.news, сьогодні, близько 09:50, Покровськ зазнав обстрілу від ворога. Снаряди влучили в територію одного з місцевих підприємств. Є загиблі. 

«Щонайменше 3 людини загинули у Покровську — такі попередні наслідки ранкового удару», – повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Київ

За даними мера Києва Віталія Кличка, у столиці зафіксовано влучання ракети у дитячий медичний заклад «Охматдит». Пацієнтів дитячої лікарні евакуюють в комунальні лікарні міста.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував удар по дитячому мед закладу. 

«Дитяча лікарня, цілеспрямований удар росіян. Цей обстріл вівся по цивільних, били по інфраструктурі, весь світ має побачити сьогодні наслідки терору, відповіддю на який може бути тільки сила», – написав Єрмак

Дніпропетровщина

Також під масовану ракетну атаку ворога потрапила Дніпропетровщина. За даними Дніпровської обласної військової адміністрації, у місті Кривий Ріг пошкоджень зазнало промислове підприємство. 

Через ворожу атаку загинули 10 мешканців та поранено 35 людину. 

У місті Дніпро пошкоджено багатоповерховий будинок, підприємство та СТО. Постраждав 1 місцевий мешканець. 

Раніше Pokrovsk24.news розповідав про наслідки обстрілів Донецької області за минулу добу