Микола Чубар, молодший сержант з Донецької області, був удостоєний високої нагороди — «Золотого хреста» Головнокомандувача ЗСУ за відвагу і героїзм на полі бою. Цю інформацію оприлюднило Донецьке обласне ТЦК та СП.

Чубар народився в місті Гірник і був мобілізований Покровським РТЦК та СП у лютому 2022 року. Він служить сержантом з матеріального забезпечення в самохідній артилерійській батареї військової частини А7037 і з перших днів війни бере активну участь у обороні України.

Чубар особливо відзначився 24 червня 2023 року, коли під час виконання бойового завдання в складі екіпажу 2С3М знищив ворожу 2С1 і під обстрілом вчасно усунув несправність своєї машини, врятувавши життя екіпажу і зберігши бойову техніку.

Завдяки своєму беззаперечному професіоналізму, мужності в бою та відданості місії захисту країни, Микола Чубар став прикладом військової доблесті та бойового братерства.

 Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Стас Крамарчук із Покровська був відзначений нагородою Головнокомандувача Збройних сил України