Газопостачальна компанія «Нафтогаз» України спростувала чутки про збільшення тарифів на газ для домогосподарств. На своїй офіційній сторінці у Facebook компанія запевнила, що вартість газу для побутових споживачів залишиться незмінною в найближчому майбутньому, попри поширені чутки в інтернеті про можливе підвищення цін.

«Знову ходять чутки про нібито можливе підвищення ціни на газ для побутових споживачів. Спростовуємо: Тариф на газ від ГК «Нафтогаз України» залишається незмінним!», – сказано в повідомленні.

«Нафтогаз України» підтвердила, що ціни на газ для домогосподарств залишаться стабільними до 30 квітня 2025 року, дотримуючись раніше встановленої пільгової ціни в 7 грн 96 коп. за кубічний метр. 

Це стало можливим завдяки рішенню уряду в квітні 2024 року, який продовжив дію пільгових цін. 

Крім того, компанія повідомила, що ціни на електроенергію, нещодавно підвищені, також зафіксовано до кінця квітня 2025 року: 4,32 грн за кВт год вдень та 2,16 грн за кВт год вночі, зі спеціальною ставкою 2,64 грн за кВт год для споживачів електроопалювальних установок при використанні до 2000 кВт год на місяць під час опалювального сезону.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як працюють черги відключень електроенергії