За минулу добу російські війська вбили жінку та завдали понад 40 руйнувань. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

«За минулу добу поліцейські зафіксували 1484 ворожих обстрілию Під ударом перебували 6 населених пунктів: місто Красногорівка, Лиман, селище Гостре, села Карлівка, Максимільянівка, Острівське», – повідомляють в ГУ НП Донецької області.

Пошкоджено 23 цивільних об’єкти – 20 житлових будинків, школа, критична інфраструктура.

Максимільянівку окупанти обстріляли зі ствольної артилерії – загинула 75-річна жінка, пошкоджено приватну оселю.

По Карлівці ворог вдарив керованою авіабомбою «КАБ-250»  пошкодив 12 осель та лінію електропередач.

На Красногорівку росія скинула КАБ-500 – руйнувань зазнали 6 приватних будинків.

Крім того, в ніч на сьогодні, 30 березня, війська рф атакували Селидове двома ракетами «С-300». Пошкоджено 15 приватних осель, два цивільних авто.

Ще дві ракети «С-300» поцілили по житловому сектору Новогродівки. В обох випадках інформації про постраждалих не надходило.

«Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», – зазначають в Головному управлінні поліції.

Окрім цього, за допомогою поліції евакуйовано ще 462 людини, з них 41 дитину. Загалом, з початку обов'язкової евакуації – 151 172 особи, серед них 18 115 – діти, 6 317 - люди з інвалідністю. 

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, кому необхідно пройти процедуру реєстрації нерухомого майна