На Покровському напрямку інтенсивність бойових дій досить висока. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.  На цей час противник вже 14 разів атакував позиції наших військ.

Шість атак відбито, а вісім боєзіткнень, в районах Новоолександрівки, Калинового, Сокола та Невельського, тривають. Сили оборони вживають заходів щодо недопущення просування противника.

В аналітичній групі DeepState сьогодні вночі повідомили, що російським військам вдалося повністю окупувати Уманське на Донеччині. Це невелике село, розташоване західніше Авдіївки, у Покровському районі.   


У той же час в американському Інституті вивчення війни (ISW) з посиланням на російські джерела повідомили, що противник веде зачистку в Уманському та Нетайловому.

"Російські війська продовжували наступальні дії на північний захід від Авдіївки в районах Калинового, Новоолександрівки, Очеретиного, Соловйового, Сокіла, Новопокровського, Новоселівки Першої; на захід від Авдіївки біля Уманського та Яснобродівки; на південний захід від Авдіївки біля Невельського та Нетайлового", - зауважили аналітики.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що під Покровськом ЗСУ збили російський літак Су-25.